CONTACT
 
 
 
 
 

Contact over het Inloophuis, wilt u vrijwilliger worden?

Heeft u vragen over het reilen en zeilen van het Inloophuis Koudekerk of heeft u  interesse om vrijwilliger worden? Neem dan contact op met de coördinator, vanaf 1 januari 2023 is dat Lia Verhey, 06-10917264.

Haar e-mail: coordinator@inloophuiskoudekerk.nl.

U kunt ook bellen naar 06-20694865, Tom in de Buurt. U kunt ook het formulier hiernaast invullen en versturen. Wat u het prettigste vindt. Of bel naar het Inloophuis of kom langs tijdens de openingsuren.

Openingstijden: elke dinsdag en donderdag van 10.30  tot 15.00 uur. 

Adres: Arie Hogenespad 1, 2396 WJ, Koudekerk a/d Rijn


Contact met het Bestuur

Het Inloophuis Koudekerk aan den Rijn en omgeving is voortgekomen uit een burgerinitiatief. Verantwoordelijk voor het Inloophuis is de Stichting Inloophuis Koudekerk aan den Rijn en omstreken, opgericht op 4 april 2019. Voor meer informatie over het bestuur zie de pagina Over ons.

Als u contact wil met het bestuur meldt u dit dan in het contactformulier of stuur een e-mail naar voorzitter@inloophuiskoudekerk.nl. Telefoonnummer van de voorzitter Frans Ebben is 06-37201548.


Privacyverklaring

Voor wat betreft ons privacy beleid verwijzen wij naar onze privacy verklaring.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website zelf, dan gaarne een e-mail aan de webmaster: webmaster@inloophuiskoudekerk.nl

Klik hier om ons op Facebook te liken/volgen.